ח”כ לפיד סייר בעפולה
03 פברואר 2019 12:18 | יש עתיד

במהלך הביקור הגיע יו"ר מפלגת "יש עתיד", ח"כ יאיר לפיד, לביקור בבית הוריה של האלופה (במיל') אורנה ברביבאי, שנולדה וגדלה בעפולה. לאחר מכן נפגש לפיד עם פעילים מהמטה, בראשותה של נגה שרון, ושוחח עמם על המירוץ לראשות הממשלה.
ח"כ לפיד: "כשצילה, אמא של אורנה ברביבאי, האלופה הראשונה בצה״ל, היתה בבית החולים, היא אמרה לאורנה, ״אל תחכי לי, לכי להצטרף ליש עתיד״. הבטחתי לה אז שכשהיא תחזור הביתה בריאה ושלמה אבוא לבקר. שבעת הילדים שלה ישבו ליד המיטה ודאגו, אבל צילה היא אשה חזקה. היא הבריאה. נסעתי לעפולה לקיים את ההבטחה. שתינו קפה, דיברנו פוליטיקה, אחר כך הלכנו לשתות עוד קפה (בקמפיין שותים יותר מדי קפה) במרכז עם המטה העפולאי הנמרץ שלנו, שאותו מובילה חברת המועצה הטריה נוגה שרון."
אורנה ברביבאי אמרה: "הביקור של יאיר אצל משפחתי בעפולה עלית ובבית בו גדלתי עוררה התרגשות רבה ולא הותירה ספק כי יש לנו עתיד."
כתבות נוספות שיעניינו אותך
מצא את מטה השטח הקרוב אליך